• Műanyag ablak, Fa ablak, Beltéri és Bejárati ajtók beépítéssel Budapesten és az ország egész területén!

  Várjuk üzletünkben szeretettel

  1161 Budapest, Rákosi út 82
  Tel.: +361 4060 609

 • Műanyag ablak, Fa ablak, Beltéri és Bejárati ajtók beépítéssel Budapesten és az ország egész területén!

  Várjuk üzletünkben szeretettel

  1161 Budapest, Rákosi út 82
  Tel.: +361 4060 609

 • Műanyag ablak, Fa ablak, Beltéri és Bejárati ajtók beépítéssel Budapesten és az ország egész területén!

  Várjuk üzletünkben szeretettel

  1161 Budapest, Rákosi út 82
  Tel.: +361 4060 609

 • 4

  Műanyag ablak, Fa ablak, Beltéri és Bejárati ajtók beépítéssel Budapesten és az ország egész területén!

  Várjuk üzletünkben szeretettel

  1161 Budapest, Rákosi út 82
  Tel.: +361 4060 609

Kérem válasszon:

Ablakok

Ajtók

Árnyékolás

Kiegészítők

Webshopunkból méhpempőt és méhkenyeret

A méhkenyér a méhek alap élelmiszere, olyan mint nekünk a kenyér, innen a neve. Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek találhatóak benne. A méhpempő  pedig a királynő eledele, amit szintén csodaélelmiszernek szokták hívni azok, akik már megtapasztalták jótékony hatásait ennnek a két természetes anyagnak. Próbálja ki, vásárolja meg a webshopból otthonról kényelmesen és igazán kedvező áron.

Méhpempő, méhkenyér

Autóüveg sérülésekor gyors és  olcsó szélvédőcsere

Ha sérül valamilyen módon az autóüveg, ilyenkor azonnali, gyors és szakszerű javítására van szükség. Vásárolja nálunk és szereltesse velünk új és kedvező áru szélvédőjét,így élhet az akciós árainkkal. Körülbelül 1,5 óra gyorsragasztással a szélvédőcsere műhelyünkben.
Keressen bennünket a weboldalon vagy telefonon, hogy a sérült szélvédő okozta bosszúságától mielőbb megszabaduljon.

 

Szélvédő, autóüveg. szélvédőcsere

Ágyi poloska keseríti meg az életét?

Az ön álmát is megzavarta egy vérszívó élősködő, mely éjszaka táplálkozik a véréből?. Weboldalunkon tudjon meg mindent erről az apró bogárról. Nem biztos benne, hogy ágyi poloska van az otthonában? Segítünk önnek, ingyenes szaktanácsadással nyújtunk tájékoztatást. Ágyi poloska írtás esetén hívja szakértő kollégáinkat. Keresse cégünket abban az esetben is, ha tanácsadásra van szüksége, vagy kérdése van, de írtás esetén is.

ágyi poloska, ágyi poloska írtás

Piknik apartmanok, hotel, wellness Siófokon!

Hotelünk, apartmanjaink és üdülőfalunk a legkedveltebb balatoni részen van, délen, Siófokon. Legyen tél vagy nyár, számos szolgáltatás, kikapcsolódási lehetőség közül lehet választani. A wellness Siófok városában hideg téli napokon legalább annyira kiváló program, mint egy forró nyári napon. Van belső élménymedence felnőtteknek és gyermek medence is megtalálható, valamint szauna és jakuzzi is. Kint is található egy feszített víztükrű medence, hogy a nyári hőségben a napon is lehessen lubickolni. A  hotel Siófok városában található, ez a város nagyon népszerű a Balatonra érkezők körében. A Piknik Wllness Hotel és üdülőfalu komplex létesítmény, hiszen apartmanok és üdülőfalu is található a hotel mellett, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szállástípust.

Apartmanok, wellness hotel Siófok

Ha költöztetés, bútorszállítás és fuvarozás, akkor Budai Költöztető!

Több, mint 15 éve vagyunk a költöztetés területén, így ez a rutin az, amivel zökkenőmentessé és stresszmentessé tudjuk tenni a költözését.Számos pozitív visszajelzést kapunk és az ügyfeleink továbbajánlásai is megerősítettek bennünket abban, hogy jól csináljuk, amit csinálunk. Nem fog csalódni, ha ránk bízza a költözés, bútorszállítás vagy fuvarozás nehézségeit. Keressen bennünket a weboldalon, hogy az  Ön válláról is lekerüljön ez a nyomás.

költöztetés, bútorszállítás, fuvarozás

mosdó

A fürdőhelyiség a ellazulás területe, amelyet többnyire jókora gonddal terveznek meg a lakók. Koncentrálnak a csempék színére, a fürdőkád formájára és a mosdó megjelenésére. Kivitelezők és ház megrendelők egyformán egyfajta hangulatra fókuszálnak, melynek igen jellegzetes eleme a mosdó. Nem is furcsa hát, ha a mosdók manapság alaki, szín és nívóbéli bőségben jelennek meg a mosdókra kíváncsiak előtt. Egy mosdó lehet kerek, porcelán, beépíthető és még annyi minden, hogy majdcsak döbbenetesnek hat a laikus szemlélődőnek

 

Lapostető szigetelés profi céggel

A lapostető szigetelést nem érdemes saját kezűleg kivitelezni, mivel nagyon sok hibalehetőséget rejt magában. Egy hozzáértő cég szakszerűen megoldja ön helyett, így nem kell aggódni az esetleg hibák felbukkanásától. 
lapostető szigetelés precíz munkát igényel. Cégünk minőségi anyagokkal és legfőképp minőségi munkával dolgozik, mivel a tetőszigetelés csak így lehet egy megtérülő befektetés.

tetőszigetelés, lapostető szigetelés

Medence építésről, medence fedésről és medence fóliázásról

Így a tavasz közeledtével sok mindenkinek eszébe jut a medence építés. Ha önnek is szerepel a tervei között, keresse weboldalunkat és kérje szakértő kollégáink segítségét. Szolgáltatásaink között szerepel még többek között a medence fedés és a medence fóliázás is..
Kérjen árajánlatot és tervezzük meg együtt medencéjét, hogy kihasználhassa a nyarat.

medence építés, medence fólia, medence fedés

Ha aktuálissá válik az ajtó ablak ablakcsere

Cégünk kizárólag minőségi termékekkel áll a keves vásárlók rendelkezésére. Nyílászáróink mindenfajat épülethez  passzoló ablak megoldást kínálnak, de ajtók esetén is bátran kereshet bennünket. Bejátari ajtóktól a festett mdf ajtón keresztül műanyag, fa, üveg ajtók is megtalálhatóak kínálatunkban. Termékeink kizárólag modernebb gépek, szerszámok és technológiák segítségével születnek.
Legyen bármire szüksége: ajtó ablak, árnyékolástechnika (redőnyök, szúnyoghálók), nálunk megtalálja, szerezze be az összes nyílászáróját egy helyről. Ablakcsere esetén is teljeskörű és díjtalan felméréssel és tanácsadással várjuk!

ajtó ablak ablakcsere

Villanyszerelés

A villanyáramról már ifjoncként bebifláztuk, hogy rázós és pusztán szerelőnek szabad javítania az elektromos eszközeinket. A villanyszerelés ebből következően egy olyanfajta hivatás, amelyre korábban is igény volt, s a holnapban is nélkülözhetetlen lesz. A villanyszerelés árak megfizetésekor nem kimondottan a szakember óradíjját fizetjük meg, annál jobban azt a szakértelmet, amelynek alkalmazásával megbízhatóan képes bármilyen villanyszerelési munkát elvégezni. A villanyszerelési árak mindenképpen a méltányos árú csoportban sorakoznak fel, annál is inkább ha elfogadjuk, hogy ha nem megfelelően indulunk a villanyszerelés akármelyik feladatának, előfordulhat, hogy elektromos gépünk szenvedi el.

 

Duguláselhárítás

Néha a leghétköznapibb esetek idézik elő a legnagyobb fejfájást és kényelmetlenséget az ember lányának, mint például, ha a toalett bekrepál, miközben a família minden tagja igyekezne azt használatba venni a korai készülődések folyamán. Ez esetben persze ad hoc módon saját szaktudással igyekezhetünk a wc duguláselhárítás praktikáival a család sürgető pillantásainak kereszttűzében, de ezzel szinte bizonyosan csak elodázzuk a szakszerű wc duguláselhárítás keresését és szavatoljuk a ingerült hangulatot. Pedig ha hamarabb rendeljük ki a wc duguláselhárítás szakembereit, időt, kiadást, vesződséget és sok gonddal terhes készülődést spórolunk meg magunknak, lévén a földbe rejtett csöveket csak ők képesek igazán kimosni. Egy igazi wc duguláselhárítás után teljesen eltűnnek a erős szagok, mivel acső átfolyóvá válik, és természetesen tartósan nem kell újabb gondokra számolna a mosdó csöveivel kapcsolatban.

 

Lapostető szigetelés

Egyre több otthonon látni lapostetőket, melyeknek szigetelése korszerű módszerrel zajlik. A lapostető szigetelés lehet bitumenes vagy pvc szigetelés, ám ha korszerűsítésre vállalkozunk javallott víz és hő szempontjából is megoldani a lapostető szigetelést.

 

Injektálás

Injektálás kitűnő hatásfokkal. Ha a fal szigetelése nem makulátlan, számos gond adódhat a későbbiekben. miközben telik az idő, a ház fala nyirkosodni kezdhet, ami komoly következményekkel járhat, akár megbetegedést is eredményezhet. ilyen helyzetben az egyik legjobb gyógymód az injektálással történő utólagos falszigetelés. Az utólagos falszigetelés csúcstechnikája az injektálás. Az injektálás folyamán egy speciális eszközzel juttatjuk be a szigetelőanyagot a falba. Az injektálás akármilyen építőanyagból épített falazatnál használható. Az injektálás biztonságos és tökéletes utólagos falszigetelési módszer. Az injektálás további részleteiről érdeklődjön honlapunkon.

 
f t g

Elérhetőségek:

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9-18-ig

Szombat: 9-12-ig

Vasárnap: Zárva

Telefonszám:

Telefon/Fax: 06-1-4060-609

E-mailcím:

bb-ablak@bb-ablak.hu

Térkép a bemutatóteremhez

Copyright © 2018 www.budapestnyilaszaro.hu - xsDesign by Hostgator